Glumičin bivši verenik poručio: Nikada nisam voleo Hurem, niti sam hteo treće dete

Izvor: Blic, 28.Avg.2013, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumičin bivši verenik poručio: Nikada nisam voleo Hurem, niti sam hteo treće dete

Nakon što je turska glumica Merjem Uzerli, poznatija po ulozi Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", javno progovorila o tome da je želela da se ubije jer ju je verenik terao da abortira, oglasio se i on. Poručio je da glumicu nikada nije voleo.

Kan Ates turski biznismen koji iza sebe ima jedan brak, dvoje dece i nekoliko dugih veza, sa popularnom Hurem je bio do 20. juna ove godine, ali kako je izjavio za turske medije, sa njom nikada nije imao ozbiljne planove.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
- Zahvaljujući svemu shvatio sam da do sada nikada nisam stvarno voleo. U ljubavi mi je bilo lepo, ali nikada nisam bio zaljubljen. Volim da flertujem sa lepim ženama, ali brak me je uvek plašio. Imam dvoje dece, ostvaren sam kao otac, a treće nikada nije ni bilo planirano - oštro je odgovorio Kan.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glumičin bivši verenik poručio: Nikada nisam voleo Hurem, niti sam hteo treće dete

Izvor: Dzungla.org, 28.Avg.2013

Nakon što je turska glumica Merjem Uzerli, poznatija po ulozi Hurem u seriji „Sulejman Veličanstveni“, javno progovorila o tome da je želela da se ubije jer ju je verenik terao da abortira, oglasio se i on. Poručio je da glumicu nikada nije voleo.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Bivši verenik Merjem Uzerli progovorio: Nikada nisam imao ozbiljne namere

Izvor: Story, 29.Avg.2013, 20:02

Glumica koja tumači ulogu sultanije Hurem trenutno očekuje dete sa Kanom Atešom, a on je izjavio da to dete nije nikada planirao...Merjem Uzerli, Facebook

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.