Glumca ucenjuje bivša: Preti da će javnost čuti o mojim genitalijama

Izvor: Blic, 07.Maj.2015, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumca ucenjuje bivša: Preti da će javnost čuti o mojim genitalijama

Terens Hauard je bivšu suprugu Mišel Gent tajno snimao dok mu je pretila i iznuđivala od njega novac.

Terens Hauard (46) tvrdi da ima jake dokaze da mu je bivša supruga Mišel Gent pretila da će izneti u javnost detalje o njegovim genitalijama, kao i fotografije i video snimke na kojima je nag, ako joj ne bude dao ono što želi, a to je novac. Svom advokatu predao je dokumente koji uključuju i audio snimke.

Glumac kaže kako ju je tajno snimao, i da ima zapise >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji dokazuju pretnje i ucene, a na njima se čuje kako producentkinja govori:

- Veruj mi, j...no si se oženio pogrešnom osobom. Previše se sa mnom zaj.....š! J....o ću te pokopati u zemlju - pretila je Mišel Gent.

Glumac želi da sud odbaci nagodbu kojom je pristao da pet godina plaća producentkinji 5.800 dolara mesečno, iako su u braku bili samo godinu dana.

Hauard je pre Gentove bio 13 godina bio oženjen Lori Mekome sa kojom ima troje dece, a njihov brak je okončan 2005.

Nakon razvoda od Mišel, glumac je uplovio u bračnu luku sa Kanađankom Mirandom, sa kojom se zabavljao samo mesec dana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.