Bivša žena ucenjuje Terensa Hauarda? Preti da će javnost čuti detalje o mojim genitalijama!

Izvor: Scandal.rs, 07.Maj.2015, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša žena ucenjuje Terensa Hauarda? Preti da će javnost čuti detalje o mojim genitalijama!

Glumac Terens Hauard tvrdi kako ima čvrste dokaze da mu je bivša supruga Mišel Gent pretila da će izneti u javnost detalje o njegovim genitalijama, fotografije i video snimke na kojima je go ako joj ne da ono što želi, a to je novac. Svom advokatu predao je dokumente koji uključuju i audio snimke.

Glumac kaže da je bivšu suprugu potajno snimio i da ima snimke koji dokazuju pretnje i ucene, a na njima se čuje kako producentkinja govori:

Veruj mi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << j… si se i oženio sa krivom osobom. Previše se sa mnom z…! J… ću te i zakopati u zemlju”.

Glumac želi da sud odbaci njegov dogovor kojim je pristao da pet godina isplaćuje Mišel 5 800 dolara mesečno iako su u braku bili samo godinu dana.

Glumac je pre Gentove bio 13 godina u braku sa Lori Mekome sa kojom ima troje dece i sa kojom se razveo 2005. godine. Posle razlata od Mišel Gent, glumac se ponovo oženio.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.