Izvor: Press, 13.Jul.2018, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOREO STUDIO: Jelena i Mića urlali jedno na drugo, i to zbog KIJE I LUNE! (VIDEO)

Nastao opšti haos!
Jelena Golubović i Lepi Mića svoju raspravu u šiminkernici, nastavili su u studiju emisije "Zadruga - narod pita". Njih dvoje vikali su jedno na drugu, a situacija je došla do usijanja nakon prvog pitanja koje su dobili od strane gledalaca.




Autor: RTV Pink



Autor: TV Pink Printscreen >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<


Naime, gledalac je pitao Lepog Miću da li će Luna Đogani vratiti bundu koju je dobila od Slobodana Radanovića, na šta je pevač rekao kako to Đoganijeva nikada neće učiniti i da sve to govori od njoj.



Bunda se ne vraća, iako je leto. Ja sam ispao džek i dao joj šansu da vrati bundu, ona to ne radi. Čeka da dođe zima i padne sneg - rekao je Mića.



Autor: TV Pink Printscreen


U nastavku su se ovi bivši zadrugari dotakli i Slobodana Radanovića sa kojim je Luna Đogani bila u emotivnoj vezi, a raspravljali su se i oko njegove supruge i prve pobednice "Zadruge" Kristine Kockar.




Autor: RTV Pink


Jelena brani Lunu! Evo Jelena neka tebe j*be čovek! Evo neka tebe j*bu, brani, ja neću da branim! J*bi se tamo! J*bi se sa oženjenim čovekom, hoćeš da te ja j*bem u studiju? Evo ja predlažem da j*bu nju i da je gleda mama. Jelena priča o moralnoj etici, Luna se j*bala sa oženjenim čovekom pred njegovom suprugom. Jelena mrzi pobednike! - pričao je Mića.



Autor: TV Pink Printscreen



Autor: RTV Pink


Jesam li ja udata? Mogu da radim šta hoću! Da si poslednji, ja sa tobom ne bih legla! - govorila je Jelena.


Njihovu raspravu u celosti pogledajte u video-prilogu u nastavku.








 



Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.