GOGA ODUŠEVILA HRVATE ZA NOVOGODIŠNJE VEČE: Evo zašto joj je dupliran honorar!

Izvor: Press, 02.Jan.2015, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOGA ODUŠEVILA HRVATE ZA NOVOGODIŠNJE VEČE: Evo zašto joj je dupliran honorar!

Popularna folk pevačica Goga Sekulić za doček Nove godine pevala je u Osijeku u klubu "Rockatiki", a da je hrvatska publika već godinama mnogo voli nije velika tajna jer je čest gost u tamošnjim klubovima.
Međutim, za doček Nove 2015. godine se desio i mali presedan jer je klub u kome je Sekulićeva pevala bio premali da primi sve ljude koji su želeli da im upravo ona prva čestita Novu godinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << o čemu svedoči podatak da je u Osijeku te noći zajedno sa njom u glas pevalo i slavilo oko 1000 ljudi.

PROČITAJTE JOŠ:
(FOTO) ZA NJU JE VREME STALO! Ovako je pevačica izgledala pre gotovo 20 godina! OSTALA JE ISTA!
RAZVODI, PRELJUBE, TUČE I LAŽI: Ovo su svi skandali na srpskoj sceni u 2014!
(FOTO) Evo kako su se Veljko i Anastasija provodili na dočeku!
   
Sekulićevu je ponela odlična atmosfera, pa je napravila presedan, zbog čega su organizatori rešili da je nagrade.
- Goga je imala u planu da za doček Nove godine ima dva bloka pesama od po sat i po vremena, ali je ponela dobra atmosfera i to što je publika bila fenomenalno raspoložena, pa je svojevoljno odlučila da ih nagradi dodatnim blokom pesama. Sekulićeva je produžila svoj nastup za puna dva sata, što je sem publike oduševilo i same organizatore, pa su prezadovoljni njenim nastupom, reakcijom publike, ali i gestom, odlučili da je nagrade tako što su joj duplirali honorar - otkriva naš izvor.
Nekoliko sati nakon što smo i zvanično uplovili u 2015. godinu Goga se oglasila na Facebook-u i svima poželela mnogo sreće, zdravlja i ljubavu.
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Doček Nove Godine

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.