GODINAMA JE LICE SKRIVALA IZA PERIKE Ovako ZAISTA izgleda pop zvezda

Izvor: Blic, 24.Mar.2017, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GODINAMA JE LICE SKRIVALA IZA PERIKE Ovako ZAISTA izgleda pop zvezda

Australijska pop zvezda Sija Furler postala je jedan od najpopularnijih svetskih pevačica, a zanimljivo je da se u poslednjih nekoliko godina, retko može videti u javnosti bez perike koja joj prekriva celo lice.

Potrebu da sakrije lice pevačica je objasnila u nekoliko navrata, kada je u intervjuima isticala da radije želi da uspe zahvaljujući muzici, a ne zahvaljujući tome kako izgleda".

Zbog toga, Sija je na svim televizijskim nastupima i koncertima, pred publiku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izlazila s perikom koja joj je prekrivala lice, dok se u spotovima gotovo i ne pojavljuje.

Sia is so beautiful without her wig and looking healthy and THICK pic.twitter.com/iNgeBtUB1H

Međutim, paparaci su nedavno uspeli da fotografišu Siju bez perike na aerodromu u Los Anđelesu, a njene fotografije su obišle svet.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.