Feketić: Lopov pucao u policajca

Izvor: Prva.rs, 15.Dec.2014, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Feketić: Lopov pucao u policajca

Policajac je ranjen posle potere za automobilom "sitroen ksara", za koji se pretpostavlja da je ukraden, javio je RTS.
Kradljivac automobila je tokom bekstva od policije sleteo s puta, izašao iz automobila i pucao u saobraćajnog policajca. Napadač je na policiju pucao na nadvožnjaku kod Feketića.
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović hitno se uputio u novosadsku bolnicu, u koju je ranjeni pripadnik saobraćajne policije prevezen.
Izvor: B92, RTS

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Pucnjava kod Feketića: Lopov teško ranio policajca

Izvor: Večernje novosti, 15.Dec.2014

Pripadnik saobraćajne policije iz Srbobrana, koji je bio u poteri za kradljivcem automobila, ranjen je iz vatrenog oružja kod Feketića, rečeno je u MUP-u. Kradljivac auta je tokom bekstva od policije sleteo s puta, izašao iz automobila i pucao u saobraćajnog policajca.Ministar unutrašnjih poslova...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.