Farma: Povratak Bebi Dol!

Izvor: Mondo, 06.Maj.2013, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Povratak Bebi Dol!

Publika vratila na farmu Eru Ojdanića i glumicu Gordanu Bjelicu. Njih dvoje dobili ubedljivo najviše glasova od svih izbačenih farmera.

"Sevni munjo, udri gromee", zapevao je Era Ojdanić u studiju Televizije Pink u Šimanovcima u trenutku kada je program stao zbog jakog nevremena u ovom delu Srbije.

Te munje i gromovi simbolično su najavili nove obrte u rijalitiju Farma, jer se na imanje u Lisovićima, vraća Era Ojdanić! Ali, ne sam, već sa glumicom Gordanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Bjelicom. Da li možemo da kažemo da se Era vraća u šou sa novom devojkom?

Era, koji je morao da napusti šou zbog nekih privatnih obaveza, i glumica (ranije izbačena) su snimljeni pre nekoliko dana kako izlaze iz studija TV Pink zagrljeni, a potom su "odlepršali" negde u Erinim kolima. U studiju su nagovestili da su u vezi, što bi moglo da znači da će tekući rijaliti dobiti četvrtog para (osim Radojke i Duleta, tu su i maneken Filip i Stanija, kao i Danijel i Jovana).

Produkcija je odlučila da u ponedeljak uveče, na slavu Đurđevdan, vrati dvoje od šest izbačenih farmera. U konkurenciji su, osim Ere i Goce, bili i Tijana Macura, Zoran Jagodić Rule, Darija Stanojević i Sandra Valterović aka "Seksi Sandra".

Za razliku od Goce i Ere koji su jarko želeli da se vrate, svi drugi su se već navikli na slobodu i na selo baš i ne bi išli, neki zbog privatnih obaveza koje su već isplanirali, a drugima se jednostavno ne vraća jer im seoski život baš i ne prija.

Publika je tu njihovu želju poštovala. Ali, isto tako publika voli ljubav. Pa, eto Ere i Goce ponovo na Farmi da šire ljubav!

GLASOVI PUBLIKE:

Era - 55,48%

Goca - 25,98%

Darija - 8,2%

Seksi Sandra - 4,64%

Tijana - 3,30%

Rule - 2,58%

(MONDO - TV PINK/Farma)
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Era Ojdanić i Goca Bjelica posle šale u studiju ipak zajedno?! (Foto)

Izvor: Svet plus, 07.Maj.2013, 17:04

Folk pevač Era Ojdanić očigledno je odlučio da doprinese smirivanju cele negativne priče oko njegovog priznanja u rijalitiju "Farma " da je bio u vezi sa maloletnom devojkom, te je tako za paravan uzeo glumicu Gocu Bjelicu.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.