FRIZERKA O TORTURI ZORANA MARJANOVIĆA: Naređivao Jeleni i kako da se šiša!

Izvor: Press, 28.Nov.2017, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FRIZERKA O TORTURI ZORANA MARJANOVIĆA: Naređivao Jeleni i kako da se šiša!

Istraga o ubistvu pevačice Jelene Marjanović (33) nastavljena je juče u Višem tužilaštvu saslušanjem nova tri svedoka – frizerke ubijene pevačice, njene drugarice i vaspitačice male Jane.
Iako nisu imale direktna saznanja o zločinu, one su imale uvid u dešavanja u kući porodice Marjanović neposredno pre nestanka pevačice, za vreme potrage i pronalaska njenog tela i nekoliko dana posle ubistva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Jelenina frizerka Zorica Gemović ispričala je juče da je ubijena pevačica skoro uvek svoju frizuru prilagođavala željama supruga Zorana.
“Zoran je skoro svuda pratio Jelenu i ona je morala da se ponaša i izgleda onako kako je on to želeo. Tako je isto bilo i sa frizurom. On je, kao njen suprug, ali i menadžer, uvek insistirao da ima istu frizuru, sa šiškama”, ispričala je Gemovićeva.
Kako saznaje Srpski telegraf iz istrage, frizerka je dodala i da se srela sa Jelenom pre ubistva, ali nije mogla da kaže tačno kad. Pevačica joj je rekla da joj je dosadila frizura i da hoće da promeni nešto.
Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. godine dok je trčala na nasipu u naselju Crvenka, gde je došla u društvu supruga Zorana i njihove ćerkice Jane. Njen nestanak Zoran je prijavio istog dana oko 16.30 časova, a te večeri počela je i potraga za nesrećnom ženom. Njeno telo pronađeno je sutradan, 3. aprila, u obližnjem kanalu. Nesrećnoj ženi smrskana je glava, a na ruci i vratu imala je i povrede od noža. Policija je ubrzo potom uhapsila Zorana Marjanovića, ali je on posle policijskog zadržavanja od 48 sati pušten na slobodu. Zoran je ponovo uhapšen 15. septembra ove godine i od tada se nalazi u pritvoru.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ŠOKANTNO svedočenje frizerke ubijene pevačice:ZORAN je JELENI ODREĐIVAO ČAK I KAKO TREBA DA SE ŠIŠA!

Izvor: RTV Pink, 29.Nov.2017, 11:40

Jelena Marjanović je godinama nosila istu frizuru jer je njen muž Zoran tako želeo. Nije se odvajao od nje. Malo pre nego što je ubijena, Jelena mi je rekla da želi da promeni frizuru, rekla je frizerka.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.