(FOTO) Za nju je vreme stalo: Naomi u haljini od pre 20 godina!

Izvor: Press, 15.Sep.2013, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Za nju je vreme stalo: Naomi u haljini od pre 20 godina!

“Ono što je Naomin izgled učinilo još spektakularnijim jeste činjenica da je istu haljinu nosila 1992. godine“, napisali su modni kritičari.
Manekenka je ovu haljinu nosila u kampanji za Versaće za jesen/zimu 1992. godine, odnosno pre čak 21 godinu. Haljina je specifična po tome što su u njoj grudi i bradavice prekrivene samo tračicama različitih debljina, što je, sudeći po ovome, uvek moderno.

 
Naomi je uz Sindi Kraford, Kristi Tarlington, Klaudiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Šifer, Lindu Evanđelistu i Tatjanu Patic bila deo zlatne generacije supermodela iz ’90-ih godina prošlog veka, kada su dizajneri i fotografi uz dobro telo tražili stav i karakter.
Naomi je dokazala da je za nju vreme stalo, a jedino što joj se može zameriti jeste malo veći obim kukova. Ipak, to bi u ovom slučaju bilo samo cepidlačenje.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VREME JOJ NE MOŽE NIŠTA: Naomi Kembel ušla u haljinu koju je nosila pre 20 godina!

Izvor: Kurir, 16.Sep.2013, 00:54

Manekenka je ovu haljinu nosila u kampanji za Versaće za jesen/zimu 1992. godine, odnosno pre čak 21 godinu..Legendarna Naomi Kembel na humanitarnoj večeri fondacije Novak Đoković pojavila se u provokativnoj haljini u kojoj je izgledala fantastično, baš kao i pre 21 godinu kada se u njoj prvi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.