(FOTO) Suki pored Ane Korać overavao i NOVU zadrugarku! Isplivale fotke, veoma su bliski!

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Suki pored Ane Korać overavao i NOVU zadrugarku! Isplivale fotke, veoma su bliski!

Iva Grgurić je osvojila titulu misice Zadruge i već je uspela da skrene pažnju na sebe. Već se pominjalo sa kim je ona u vezi u spoljnom svetu, ali ono što je sada isplivalo je to da je ona bila bliska i sa čuvenom Suadom Keserovićem, poznatijem kao Suki.
Suki je pominjan u prošloj sezoni Zadruge zbog navodne afere sa Anom Korać, a pominjan je u ranije zbog nekih drugih učesnica rijalitija.
U kakvim su tačno odnosima Suki i Iva, nije poznato, ali sudeći po fotografijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << prilično su bliski.
instagram.com/suki_keso
instagram.com/suki_keso
The post (FOTO) Suki pored Ane Korać overavao i NOVU zadrugarku! Isplivale fotke, veoma su bliski! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.