(FOTO) SREĆNA PORODICA NA OKUPU: Vujadin Savić pokazao najmlađeg sina Mihajla!

Izvor: Press, 08.Jan.2015, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) SREĆNA PORODICA NA OKUPU: Vujadin Savić pokazao najmlađeg sina Mihajla!

Fudbaler Vujadin savić ponosno je preko društvenih mreža pokazao svoj poslednjeg sina, Mihajla, kojeg je njegova supruga Mirka vasiljević donela na svet pre samo desetak dana.
Vujadin je od porodičnih fotografija napravio kolaž i tako pravoslavnim vernicima čestitao Božić, a u prvi plan je stavio svog novorođenog sina Mihajla.

PROČITAJTE JOŠ:
(FOTO) Nekada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bila najseksi cica u "Čuvarima plaže", a danas ju je sramota da se skine u kupaći!
(FOTO) SEĆATE LI SE BUDIMIRA TRAJKOVIĆA: Evo kako danas izgleda najpopularniji tinejdžer stare Juge
(VIDEO) PESMA NA DAR ZA BOŽIĆ: Leksington izbacio novi singl "Cvijeće"
   
Njega u naručju drži stariji brat Andrej, a fotografija je napravila pravi bum na društvenim mrežama.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Upoznajte sina Vujadina Savića i Mirke Vasiljević

Izvor: Tracara.com, 08.Jan.2015

Prva fotografija malog Mihajla (foto: Instagram) Deset dana nakon što je glumica Mirka Vasiljević na svet donela treće dete, sina Mihajla, njen partner Vujadin Savić podelio je na internetu prvu fotografiju mališana. On je božićne praznike morao da provede u Francuskoj, gde gradi fudbalsku...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.