Vujadin Savić: Prva fotografija sina Mihajla

Izvor: Story, 08.Jan.2015, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujadin Savić: Prva fotografija sina Mihajla

Fudbaler, koji je nedavno po treći put postao otac, na društvenim mrežama je čestitao Božić svim svojim pratiocima, ali tom prilikom i predstavio svog najmlađeg sina

Mirka Vasiljević, Vujadin Savić, foto: Instagram

Naime, fudbaler je samo dan po rođenju trećeg deteta zbog poslovnog angažmana morao da otputuje u inostranstvo, dok je Mirka sa decom ostala u Beogradu. Na najradosniji praznik - Božić, Vujadin je bio daleko od svojih najmilijih, što ga je posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ražalostilo.

Kako bi pokazao koliko mu nedostaju, Savić je na društvenu mrežu okačio sliku na kojoj se vidi kako njegov stariji sin Andrej drži tek rođenog Mihajla. U okviru te slike objavio je i njegovu i Mirkinu fotografiju, sliku ćerke Adrijane i bratanice Lene, ispod koje je napisao:

- Mir Božiji, Hristos se rodi - napisao je Vujadin, aludirajući na to da mu mnogo fali porodica.

Izvor: Alo

Nastavak na Story...






Povezane vesti

PONOSNI TATA: Vujadin pokazao najmlađeg sina Mihajla!

Izvor: Kurir, 08.Jan.2015

Fudbaler Vujadin Savić postavio je fotografiju porodice na društvenu mrežu Fejsbuk i ujedno pokazao i svog najmlađeg sina, Mihajla, kojeg je njegova supruga Mirka Vasiljević donela na svet pre samo desetak dana...Vujadin je napravio kolaž od nekoliko porodičnih fotografija i tako pravoslavnim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.