(FOTO) SAMO DVE NEDELJE NAKON POROĐAJA, Kameron Dijaz u farmerkama izgleda još bolje nego ranije!

Izvor: 011vodič.com, 04.Jun.2020, 08:19

(FOTO) SAMO DVE NEDELJE NAKON POROĐAJA, Kameron Dijaz u farmerkama izgleda još bolje nego ranije!

Slavna glumica Kameron Dijaz je pre dve nedelje rodila ćerku, a sada je uslikana prvi put nakon porođaja…
Kameron, koja je sve do porođaja krila trudnoću, uslikana je u šetnji, u potpuno opuštenom izdanju – džemperu i farmerkama, dok je u ruci nosila fasciklu, naočare i mobilni telefon.
Fanovi širom sveta odmah su u velikom broju komentarisali da četrdesetsedmogodišnja glumica izgleda bolje nego ikad, te da je odmah nakon rođenja naslednice vratila vitku liniju. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
https://www.instagram.com/p/B7do7PrH56B/?utm_source=ig_embed
Kameron je ćerku Rediks dobila sa suprugom Bendžijem Madenom.
The post (FOTO) SAMO DVE NEDELJE NAKON POROĐAJA, Kameron Dijaz u farmerkama izgleda još bolje nego ranije! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

O DETALJU NA GLAVI SVI PRIČAJU – šta to VISI?! Karleuša se pojavila na snimanju Zvezdi Granda – stajlingom OPET POMERILA GRANICE! (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 04.Jun.2020

Izgleda fenomenalno!.Najbolje obučena dama na našoj estradi definitivno je Jelena Karleuša..Navikli smo da je viđamo u svakakvim izdanjima, a sada je rešila da ponovo pomeri granice i iznenadi sve..Na snimanju Zvezdi Granda, Jeca se pojavila u uskom, plavom kombinezonu koji joj savršeno pristaje,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.