(FOTO) MOŽDA JE GLEDALA U AUSPUH? Pevačica zabrinula mnoge zbog izgleda: DA LI SI DOBRO?

Izvor: 011vodič.com, 04.Jun.2020, 08:19

(FOTO) MOŽDA JE GLEDALA U AUSPUH? Pevačica zabrinula mnoge zbog izgleda: DA LI SI DOBRO?

Ona je na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira u kupaćem kostimu, a fanovi su se zabrinuli za nju jer na fotografijama izgleda veoma iscrpljeno.
Pevačica je ispod fotografije napisala: “Jedva čekam proleće”.
Pored umora i iscrpljenosti, koji su vidljivi na njenom licu, primetno je da Britni ima neurednu šminku i kosu.
Iako su fotografije dobile veliki broj lajkova, njeni obožavaoci nisu mogli da se ne zapitaju šta se dešava sa pevačicom.
https://www.instagram.com/p/B7IBvkhgXe9/?utm_source=ig_embed
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << />“Da li si dobro?”, “Zabrinjavaš me ovih dana”, “Izgledaš kao da te negde drže za taoca”, “Šta izvodiš? Saberi se”, “Lepša si i prirodnija bez te tamne šminke”, samo su neki od komentara.
Ovo nije prvi put da je pevačica iznenadila izgledom. Nedavno su je paparaci fotografisali dok je izlazila iz klinike u Los Anđelesu u društvu telohranitelja.
Britni je i tada izgledala neuredno i zapušteno, u farmericama i beloj majici, a nosila je i papuče sa čarapama.
The post (FOTO) MOŽDA JE GLEDALA U AUSPUH? Pevačica zabrinula mnoge zbog izgleda: DA LI SI DOBRO? appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.