(FOTO) OGLASIO SE VLADIMIR TOMOVIĆ! Prve reči Crnogorca nakon DISKVALIFIKACIJE iz Zadruge

Izvor: 011vodič.com, 02.Jan.2020, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) OGLASIO SE VLADIMIR TOMOVIĆ! Prve reči Crnogorca nakon DISKVALIFIKACIJE iz Zadruge

Vladimir Tomović je u toku jučerašnjeg dana diskvalifikovan iz “Zadruge 3”.
Podsetimo, temperamentni zadrugar je, nakon incidenata sa prijateljem Ive Grgurović i Miljanom Kulić, skočio na Mensura Ajdarpašića, kog je davio na proslavi rođendana Dragane Mitar, nakon čega je stiglo saopštenje o njegovom izbacivanju iz rijalitija.
Naime, on je postavio fotografiju nastalu pre dva dana kada ga je devojka posetila na imanju u Šimanovcima.
 – Ljubav –  kratko je poručio Tomović.
The post (FOTO) OGLASIO SE VLADIMIR TOMOVIĆ! Prve reči Crnogorca nakon DISKVALIFIKACIJE iz Zadruge appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

OGLASIO SE VLADIMIR TOMOVIĆ POSLE DISKVALIFIKACIJE: Ovo je SVE što je imao da kaže posle SKANDALOZNOG ČINA! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 02.Jan.2020

Vladimir Tomović je u toku jučerašnjeg dana diskvalifikovan iz Zadruge. On je nakon incidenta sa prijateljem Ive Grgurić i Miljanom Kulić, skočio na Mensura Ajdarpašića, kog je davio na proslavi rođendana Dragane Mitar. Nakon toga je stiglo obaveštenje o diskvalifikaciji Tomovića, a on se...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.