(FOTO) Neverovatno savitljiva: Evo kako se isteže supruga Aleka Boldvina

Izvor: Press, 09.Mar.2014, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Neverovatno savitljiva: Evo kako se isteže supruga Aleka Boldvina

Hilariji Boldvin se definitivno ne može zameriti da nije maštovita u pronalaženju mesta za vežbanje joge. Supruga Aleka Boldvina je pokazala koliko je rastegljiva kada se "spakovala" na sedištu svog auta.
Hilarija je odlučila da svakog dana u 2014. postavi na Instagram po jednu sliku na kojoj vežba jogu. Ide joj prilično dobro, pa se tako sa ćerkicom nedavno istezala u vozu, vežbala je u avionu, a sada je na red došao i auto.
Hilarija, inače po zanimanju instruktorka joge u celu priču je uključila i muža, i nema sumnje kako glumac uživa uz nju.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

(FOTO) Pogledajte: Vrela instruktorka joge će vas naterati da vežbate!

Izvor: Press, 09.Mar.2014

Hilarija Boldvin, supuga glumca Aleka Boldvina, veoma je maštovita u pronalaženju mesta za vežbanje joge. Tokom današnjeg dana, “spakovala” se na sedištu svog auta, sa sve nogama iza glave.. .  . Alekova supruga je instruktorka joge i nema sumnje da Boldvin svakodnevno uživa u zanimljivim...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.