(FOTO) Pogledajte: Vrela instruktorka joge će vas naterati da vežbate!

Izvor: Press, 09.Mar.2014, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Pogledajte: Vrela instruktorka joge će vas naterati da vežbate!

Hilarija Boldvin, supuga glumca Aleka Boldvina, veoma je maštovita u pronalaženju mesta za vežbanje joge. Tokom današnjeg dana, “spakovala” se na sedištu svog auta, sa sve nogama iza glave.

 
Alekova supruga je instruktorka joge i nema sumnje da Boldvin svakodnevno uživa u zanimljivim istezanjima svoje lepše polovine.

 
Hilarija je odlučila da svaki dan tokom 2014. godine postavi po jednu fotku na kojoj vežba jogu, kako bi sve pratioce >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << motivisala da počnu da vežbaju.
Mlada devojka voli i da kuva dok se isteže…

 
Ali i da odgovara na brojna pitanja obožavaoca i pratioca na društvenim mrežama…

 
Boldvinova svakodnevno inspiraciju pronalazi u životu oko nje, ljudima, stvarima, ali i prevoznim sredstvima - kao što je lift.
Zašto bi stajala kao svi normalni ljudi, kad može da pozove lift prstima na nogama? Alek je, očigledno, navikao na ovakvo ponašanje lepe supruge.

 
Ipak, ona ne odustaje! I na poslu voli da uživa u pozi “izvrnutog psa“. Omiljeno mesto za vežbanje – svako!
Da li je i vas Hilarija motivisala da ustanete i trknete u prirodu po dozu seksi istezanja? Budući da lepo vreme tek dolazi, pravi je momenat za uživanje.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.