Eva Longorija Parker: Sa Bekamovom ne izlazim javno jer je dosadna

Izvor: S media, 24.Mar.2010, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eva Longorija Parker: Sa Bekamovom ne izlazim javno jer je dosadna

U svetu slavnih često neki nespojivi ljudi postaju nerazdvojni, bez obzira koliko toga imaju zajedničkog. Eva Longoria Parker, Kejt Bekinsejl i ledena Viktorija Bekam počele su se intenzivno družiti, ali samo u četiri zida.

Seksi glumice Eva Longoria Parker i Kejt Bekinsejl neguju prijateljstvo sa sveprisutnom Viktoriom Bekam.

Njihovo prijateljstvo traje nekoliko meseci, a dame najviše vremena vole provoditi same u miru Viktorijine vile. I najdraže su im društvene igre >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u kojima neizmerno uživaju, otkrila je zvezda Očajnih domaćica.

"Ne volimo zajedno izlaziti u javnost i odlaziti na zabave jer ni jedna od nas ne voli piti, a i pomalo smo dosadne osobe, posebno Viktoria. Vreme provodimo kod Vik, ponekad i u mojoj kući. Igramo razne igre, smejemo se, večeramo, a ponekad nam Viktoria i nešto otpeva", tvrdi Eva, koja je otkrila i kako se neizmerno divi Bekamovoj jer tako neverovatno usklađuje odgajanje troje dece i vrlo zahtevne poslovne obaveze. Izvor: Net.hr

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.