Izvor: Njuz.net, 07.Jul.2023, 13:57

Er Srbija prodaje na licitaciji izgubljene kofere putnika

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 7. jul 2023, (Njuz) – Kompanija Er Srbija saopštila je da će koferi koje su putnici prethodnih nedelja izgubili tokom putovanja biti prodavani preko aukcijskog sajta Limundo.
Nacionalni avio-prevoznik naveo je da su svesni da bi koferi trebalo da budu vraćeni vlasnicima, ali da je ceo postupak previše komplikovan, pa su pronašli jednostavnije rešenje.
“Sve kofere ćemo okačiti na Limundo, a početna cena će biti krajnje simbolična, 100 dinara. Vlasnici mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << da licitiraju za svoje kofere i želimo im brze prste i puno sreće da dobiju svoje stvari nazad”, saopštili su iz Er Srbije i napomenuli da će izlicitirani koferi biti slati Post Ekspresom, te da poštarinu plaća kupac.
Redakcija
The post Er Srbija prodaje na licitaciji izgubljene kofere putnika appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.