Enciklopedija je najbolji Instagram profil u Srbiji!

Izvor: 011vodič.com, 06.Feb.2020, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Enciklopedija je najbolji Instagram profil u Srbiji!

Instagram nalog Enciklopedija koji vodi agencija za digitalni marketing ORA Digital osvojila je priznanje u okviru izbora Top 50 – najbolje online stvari, a u kategoriji Instagram profili u tradicionalnom godišnjem izboru časopisa PC Press.
Kako se navodi u obrazloženju, interesantne činjenice iz rubrike “za one koji žele da znaju više” većina ne bi potražila na Instagramu, platformi za deljenje fotografija.
Međutim, upravo Instagram profil Enciklopedija razbija predrasude, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << te je okupio zajednicu od neverovatnih 364 hiljade pratilaca!
“Znanje u vašem džepu!”, moto je ove Instagram stranice koja se ažurira svakodnevno novim zanimljivostima, a do sada je objavljeno nešto više od četiri hiljade post‑ova.
Suvoparne činjenice oplemenjuju se slikovitim vizualima i fotografijama koje prate kratak tekst, čime se postiže pravi efekat.
Enciklopedija predstavlja savršeni balans edukativnog i estetski privlačnog, što je opredelilo žiri da pobedničko mesto u ovoj kategoriji dodeli upravo ovom profilu, piše PC Press.
Već dvadeset i treću godinu za redom redakcija PC Press-a organizuje Top 50 koji je jedini zvanični izbor najboljih sajtova, stranica na društvenim mrežama i aplikacija u Srbiji.
Priznanja su pobednicima uručena u svečanoj sali Skupštine grada Beograda.
Prva post na Enciklopediji objavljen je 15. septembra 2016. godine. Broj od 364.000 pratilaca raste iz dana u dan i potvrđuje status najboljeg profila na Instagramu u prethodnoj godini. 

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.