E-Play: Kad baciš publiku u trans... (VIDEO)

Izvor: Mondo, 25.Nov.2018, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E-Play: Kad baciš publiku u trans... (VIDEO)

Sjajan koncert beogradskog benda E-Play u beogradskom Domu omladine kojim je obeležio 20 godina rada. Publika vraćala na bis, pevala i prva pevačica.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

E-Play je u efektnih oko 100 minuta svirke oduševljenu publiku podsetio na najznačajnije momente sa pet studijskih albuma, od prvenca "E-Play" iz 2000. godine.

Posle instrumentalnog zagrevanja uz "Sedam", izlazak na binu basistkinje i pevačice Maje Cvetković izazvao je ovacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da bi počeli da se nižu hitovi:  "Heroj", "Ovde", a u "Bez reči" i "Retrovizoru" raspevala se i prateća pevačica Kristina Kika Jovanović.

Prvi talasi euforije stigli su, očekivano, uz velike hitove "Da budemo samo dobro" i "Srešćemo se neki drugi put". Publika je bila poduševljena kada je na scenu izašla nekadašnja članica E-Play Biljan Todorovski koja je otpevala "U sumrak".

A prava ludnica je nastala kada je najavljen hit "Divan dan", koji je umnogome odredio putanju benda poslednjih godina,da bi usledili, takođe, snažni aduti - "Hiljadu ljudi", "Šamarčina", "Ljubica"... Na kraju "Vremeplova", poslednje pesme u zvaničnom delu, visoko podignute ruke su ispunile salu "Amerikana" u Domu omladine.

Nakon opšteg urlanja i poziva na bis, članovi benda su se ponovo pojavili pred publikom, pojačani Biljanom u "Popu", prepoznatljivoj temi sa početaka karijere.

Album "Sloboda: "Jedan od najboljih domaćih rok albuma"

"Prvi pogled tvoj" podsetio je na legendarni film "Munje", da bi ponovljen "Divan dan" na drugom bisu označio definitivan kraj.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Žestoka jubilarna svirka E-Playa u punoj Amerikani FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 25.Nov.2018

Beogradski alternativni bend E-Play održao je u subotu uveče žestok koncert u ispunjenoj dvorani "Amerikana" Doma omladine Beograda, kojim je proslavio 20 godina rada i promovisao novi album "Sloboda"...Tokom nešto manje od dva sata efektne svirke E-Play je oduševljenu publiku podsetio na najznačajnije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.