Džeko potpisao – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 16.Avg.2019, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeko potpisao – MaxBet Sport

Celog leta je bio na pragu Intera, samo se čekao dogovor dva kluba, ali… Iskusni napadač, reprezentativac Bosne i Hercegovine, Edin Džeko, potpisao je novi ugovor sa Romom do 2022. godine.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Liverpula protiv Sautemptona je 1.50. Meč se igra u subotu od 16 časova.
Bio je u planovima trenera Intera Antonija Kontea i pored dolaska Romelua Lukaku, ali je nekadašnji napadač Volfsburga i Mančester sitija rešio da ostane na Olimpiku i predvodi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << “vučicu” i narednih sezona.
On bi u Rimu trebalo da zaradi 4.500.000 godišnje i tako ostane najplaćeniji igrač kluba iz  prestonice Italije.
Klub je želeo da ostane. Poslednjih dana sam razmišljao i doneo odluku da produžim saradnju. Razgovori sa upravom kluba, rad sa novim trenerom, odnosa sa saigračima i ljubav navijača su mi pomogli da shvatim ono što sam znao i prethodnih godina. Roma je moja kuća. Oduševljen sam što ču ostati ovde – rekao je Džeko.

The post Džeko potpisao – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Bosanac izazvao "zemljotres", Serija A u rebusu! Šta sada?

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2019, 08:54

Neočekivana odluka "Dijamanta" promenila potpuno planove četiri velika kluba na Apeninima. Šta je za svakog drugi plan?..Čuli ste verovatno, iako je bio na korak od Intera, Edin Džeko se odlučio da ostane u Rimu. Naime, neočekivano je produžio ugovor do 2022. pa je transfer koji je trebalo da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.