Bosanac izazvao zemljotres, Serija A u rebusu! Šta sada?

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2019, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosanac izazvao "zemljotres", Serija A u rebusu! Šta sada?

Neočekivana odluka "Dijamanta" promenila potpuno planove četiri velika kluba na Apeninima. Šta je za svakog drugi plan?

Čuli ste verovatno, iako je bio na korak od Intera, Edin Džeko se odlučio da ostane u Rimu. Naime, neočekivano je produžio ugovor do 2022. pa je transfer koji je trebalo da bude vredan oko 15 miliona evra propao i bacio Inter, ali i ostale klubove u problem.

Inter traži još jednog napadača, posle dolaska Lukakua, Konte je silno želeo Bosanca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali sada mora da se okrene alternativama.

Jedna je da uzme slobodnog agenta Ljorentea, druga da pokuša da menja Ikardija, za novac i Areka Milika, poljskog napadača iz Napulja, treća da se ipak dogovori o razmeni Dibala-Ikardi, koju Juve odbija.

Pominju se još neka imena poput Ante Rebića, ali Hrvat košta gotovo tri puta više od Džeka.

Ikardi i dalje predstavlja ključ, sada više Roma nije opcija, ostaju Juventus koji čeka da Inter postane nervozan i Napoli koji veruje da će Argentinac na kraju popustiti.

I Juventusu ostanak Džeka izbija adute iz ruku. Naime, oni čekaju ponudu Bajerna za Mandžukića, sa druge strane, Iguain odbija da ode, pregovarao je nevoljno sa Romom, sada od toga nema ništa.

Jasno je i da Juventus, ako se ne oslobodi dvojice napadača ne može da dovede Ikardija, a teško da će prodati Dibalu, osim ako se ne pojavi PSŽ, posle prodaje Nejmara. Sve u svemu, situacija je sada potpuno nejasna, Ikardi je ključ za razrešenje, a ako sve bude ostalo ovako kako jeste, može se reći da nijedan od vodeća tri kluba nije rešio pitanje u napadu, tačnije doveo željenog igrača.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.