Dvoje turista ocrnilo Podgoricu u kratkom filmu (VIDEO)

Izvor: S media, 30.Nov.2011, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje turista ocrnilo Podgoricu u kratkom filmu (VIDEO)

Dvoje turista, Saru i Eda, verovatno na putovanju kroz zemlje Balkana, prošlog leta je put doveo u glavni grad Crne Gore.

Pucnjava u Podgorici, jedan ranjen

Podgorica: Na parkingu ubijeno dvoje ljudi!

"Vijesti": Sumnjive smrti u spuškom zatvoru

Naime, ovom mladom paru je ostalo 8 sati do narednog autobusa iz Podgorice za neku narednu destinaciju i to vreme su odlučili da provedu u obilasku grada, o kom su, kako kažu, u turističkim publikacijama našli >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da se pominje kao "najbolje čuvana tajna Evrope".

Uz to, Sara i Ed su odlučili naprave i video zapis o svom osmočasovnom boravku u Podgorici, "hvalospev" crnogorskoj prestonici, koji su okarakterisali kao "tragičnu priču dvoje turista koji su dali sve od sebe da 'ubiju vreme' u 'jednom od naj... neotkrivenijih svetskih gradova". Čitav video 'puca' od ironije. Pogledajte.

(vijesti)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.