Izvor: Blic, 12.Jul.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugi dan Egzita bez težih krivičnih dela, 22 osobe privedene

Drugog dana muzičkog festivala Egzit 08 na Petrovaradinskoj tvrđavi nije bilo težih krivičnih dela ili oblika narušavnja javnog reda i mira, a 22 osobe su privedene zbog posedovanja narkotika, saopštila je Policijska uprava Novi Sad.

Među privedenima je 21 stranac, a dve osobe su zadržane u policiji.

Policija je tokom drugog festivalskog dana od 71 posetioca zaplenila 78 grama marihuane, 59 tableta ekstazija, 22 grama heroina, 31 gram amfetamina i manju količinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kokaina, hašiša i psihoaktivnih tableta.

Prema proceni policije, drugog dana festivala na tvrđavi je bilo oko 39.000 posetilaca, dok su organizatori saopštili da je na Petrovaradinskoj tvrđavi bilo više od 40.000.

Agenciji Beta je u Kliničkom centru Vojvodine rečeno da je tu od početka festivala dovezeno 18 povređenih, od kojih 17 sa lakim telesnim povredama i jedna sa prelomom vilice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.