Izvor: Press, 22.Okt.2018, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Mirković javno čestitala rođendan Žan Klod Van Damu, a njena video-poruka oduševila je glumca! (VIDEO)

Glumac je bio oduševljen Draganinom čestitkom, pa joj je odmah uputio odgovor
Jedna od naših najpopularnijih folk pevačica Dragana Mirković dobra je prijateljica sa slavnim glumcem Žan Klod Van Damom, a sada mu je javno čestitala rođendan i uputila video-poruku.
Žan Klod Van Dam lumpovao sa Draganom Mirković, ispijali najskuplje šampanjce, plesali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << a snimak iz kola je hit! (VIDEO)
Dragana se trenutno nalazi na turneji u Americi, ali i pored poslovnih obaveza kojima je zatrpana, uspela je da se seti svog prijatelja i da mu čestita rođendan.
Dragana Mirković i Žan-Klod van Dam, Foto: Privatna arhiva

Glumca je ovo prilično oduševilo, pa je Draganinu čestitku odmah podelio na svoju zvaničnu Fejsbuk stranicu i uputio joj odgovor.
- Ne mogu dovoljno da se zahvalim mojoj porodici i prijateljima za sve rođendanske želje. Evo još jedne, od moje dobre prijateljice, predivne Dragane Mirković. Hvala ti mnogo! - napisao je Žan Klod Van Dam.


Draganin suprug Toni Bjelić prisustvovao je proslavi glumčevog rođendana u Kanu, u društvu brojnih holivudskih zvezda poput Majkla Daglasa.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.