Dovukao kontejner u stan da ne bi često silazio zbog bacanja smeća

Izvor: Njuz.net, 26.Maj.2013, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dovukao kontejner u stan da ne bi često silazio zbog bacanja smeća

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
"Više neću biti prinuđen da bacam smeće sa terase"

BEOGRAD, 26. maj 2013, (Njuz) – Duško Katančević (29), računovođa iz Beograda, optužen je za otuđivanje javne imovine jer je kontejner koji je stajao ispred njegove zgrade odvukao u svoj stan. Katančević je sudiji za prekrašje rekao da je kontejner uzeo kako ne bi morao svakog dana da silazi napolje da bi bacio smeće.

Prema rečima Katančevića, kontejner nije prisvojio samo u svom, već i u opštem >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << interesu.
- Povremeno iz različitih razloga jednostavno ne mogu da siđem do kontejnera i tada sam prinuđen da smeće bacam sa terase. Ciljam u kontejner, ali se često desi da smeće padne negde pored njega ili ispred ulaza, pa čak i na terasu nekog od komšija. Onda oni protestuju i prete mi, a kada sam nekoliko puta pokušavao da kontejner prebacim u svoj stan, oni su se opet bunili. Svetu je ponekad nemoguće udovoljiti – rekao je Katančević na saslušanju.
Da Katančeviću nije prvi put da pokušava da prebaci kontejner u stan, posvedočile su i njegove komšije.
- Jednom je ugurao kontejner u teretni lift, ali se zaglavio između spratova pa su ga serviseri satima odglavljivali. Drugi put je gurao kontejner stepeništem, ali ga je ispustio pa je kontejer uleteo komšiji u stan. Bilo bi mu mnogo pametnije da je sav taj trud uložio u obično, normalno bacanje smeća – rekao je Zoran Ćustić, Katančevićev prvi komšija.
Kako saznajemo, Katančevićeva odbrana će pokušati da kao argument iskoristi kleptomaniju, ali upućeni tvrde da će teško moći da bude izvedena takva odbrana s obzirom da je Katančević pokušavao da krade isključivo kontejnere.
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.