Dosta je pevala, ide da čuva ovce!

Izvor: Mondo, 11.Mar.2017, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dosta je pevala, ide da čuva ovce!

Zorica Marković upala je u finansijsku krizu.

Pevačica Zorica Marković priznaje da je bankrotirala i da je trenutno bez novca jer je sve što je imala uložila u poljoprivredu.

Markovićeva je za "Kurir" otkrila da je ozbiljno počela da se bavi seoskim poslovima i da je zbog toga morala da kupi placeve širom Srbije.

Smuvala "klinca"? (FOTO)

"S obzirom na to da sam uspela da svoja dva sina izvedem na pravi put, bez pomoći dadilja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i švalera, vreme je da se posvetim sebi. Karijeru sam izgradila na način na kakav sam ja želela i prezadovoljna sam. Na stranu moje pevanje i kafane, došlo je vreme da radim mirniji posao koji me takođe ispunjava. Kupila sam neka imanja gde planiram da uzgajam voće, povrće i čuvam ovce. Ostala sam bez dinara, bankrotirala sam", istakla je Zorica.

Ova ideja joj je verovatno došla nakon učešća u rijalitiju Farma...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.