OSTALA SAM BEZ DINARA U DŽEPU: Srpska pevačica BANKROTIRALA - napušta ESTRADU i odlazi da ČUVA OVCE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2017, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTALA SAM BEZ DINARA U DŽEPU: Srpska pevačica BANKROTIRALA - napušta ESTRADU i odlazi da ČUVA OVCE!

Šokirala sve!

Zorica Marković upala je u finansijsku krizu. Pevačica priznaje da je bankrotirala i da je trenutno bez novca jer je sve što je imala uložila u poljoprivredu.

E, sad je SVETSKA - Karleuša izašla u VIJETNAMSKIM novinama, u haljini BEZ BRUSA! (FOTO)

Markovićeva je za "Kurir" otkrila da je ozbiljno počela da se bavi seoskim poslovima i da je zbog toga morala da kupi placeve širom Srbije.

- S obzirom na to da sam uspela da svoja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dva sina izvedem na pravi put, bez pomoći dadilja i švalera, vreme je da se posvetim sebi. Karijeru sam izgradila na način na kakav sam ja želela i prezadovoljna sam. Na stranu moje pevanje i kafane, došlo je vreme da radim mirniji posao koji me takođe ispunjava. Kupila sam neka imanja gde planiram da uzgajam voće, povrće i čuvam ovce. Ostala sam bez dinara, bankrotirala sam - kaže Zorica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bankrotirala: Zorica Marković napušta estradu i odlazi da čuva ovce!

Izvor: Svet, 11.Mar.2017, 00:15

Zorica Marković upala je u finansijsku krizu.. Pevačica priznaje da je bankrotirala i da je trenutno bez novca jer je sve što je imala uložila u poljoprivredu.. Markovićeva je za “Kurir” otkrila da je ozbiljno počela da se bavi seoskim poslovima i da je zbog toga morala da kupi placeve širom...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.