Dobio posao u Blicu nakon što je poslao CV „Nećete verovati šta je u ovom CV-u“

Izvor: Njuz.net, 09.Maj.2014, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobio posao u Blicu nakon što je poslao CV „Nećete verovati šta je u ovom CV-u“

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeNikada nećete pogoditi čiji je ovo logo

BEOGRAD, 9. maj 2014, (Njuz) – Marijan Jakšić (26) dobio je posao u Blicu nakon što je poslao CV sa naslovom “Nećete verovati šta je u ovom CV-u”.
Kako Njuz nezvanično saznaje, HR menadžeri Blica nisu ni čitali CV, već im je dovoljan bio samo naslov koji se u potpunosti uklapa u profil novinara ove medijske kuće.
- Pročitali smo njegovo motivaciono pismo. A onda je usledio šok – kaže glavni i odgovorni urednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Blica Veselin Simonović – Pored delova za koje nikada ne bismo pogodili kako će se završiti, veoma je emotivno opisao sahranu svoje bake, uzeo je potresnu izjavu svoje majke, a čak je ubacio i fotografije iz kapele i pored rake na kojima se sve lepo vidi.
On naglašava da je malo falilo da u startu dobije i uredničku funkciju, ali godine i neiskustvo su presudile da se Marijan za početak oproba kao novinar.




Mladi novinar nije krio svoje oduševljenje.
- Poslao sam mail ujutru, a onda se desilo nešto neverovatno. Nekoliko sati kasnije su me pozvali na razgovor i rekli su mi… – izjavio je Marijan.
Uroš Bogdanović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.