Đurđić zaigrao posle šest meseci, Grojter od 1:2 do prve prolećne pobede

Izvor: Dzungla.org, 02.Mar.2014, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurđić zaigrao posle šest meseci, Grojter od 1:2 do prve prolećne pobede

Srpski fudbaler Nikola Đurđić zaigrao je prvi put posle šestomesečne pauze na zvaničnom meču za Grojter Firt u trijumfu nad Frankfurtom sa 3:2 u 23. kolu Cvajte. Đurđić je u igru ušao u 60. minutu kada su gosti iz Frankfurta imali vođstvo od 2:1. U preostalih pola sata utakmice, on je pokrenuo svoje saigrače i doneo veliki preokret. Bio je konstantna opasnost po protivničnu mrežu, a najbolju priliku da povratak kruniše golom imao je u nadoknadi vremena. Grojter Firt je poveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << preko Giselmana u desetom minutu, da bi Epštajn u 35. izjednačio, a Kaplani devet minuta kasnije doneo vođstvo gostima. U 73. minutu Fistner je sa bele tačke izjednačio na 2:2, da bi Mavraj doneo trijumf domaćem timu na oduševljenje 10.000 navijača. Zahvaljujući pobedi, Grojter Firt je ostao na drugom mestu na tabeli sa četiri boda manje od vodećeg Kelna. To je inače bio prvi trijumf ekipe u prolećnom delu šampionata, u kome su do sada u tri duela osvojili dva boda. U narednom kolu, 10. marta, Đurđić i saigrači gostuju Bohumu. OpširnijeVečernje Novosti

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Đurđićeva energija za preokret Grojtera

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2014, 10:22

Srpski fudbaler Nikola Đurđić zaigrao je prvi put posle šestomesečne pauze na zvaničnom meču za Grojter Firt u trijumfu nad Frankfurtom sa 3:2 u 23. kolu Cvajte.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.