Đorđević morao da objašnjava Amerikancima poruku “neka im je bog u pomoći”

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević morao da objašnjava Amerikancima poruku “neka im je bog u pomoći”

Košarkaši Srbije pobedili su selekciju SAD u razigravanju od 5. do 8. mesta na Mundobasketu, a trijumf je doneo pomešana osećanja selektoru Aleksandru Đorđeviću.
Kvota u MaxBetu na trijumf Španije protiv Australije u polufinalu Mundobasketa je 1.62.
Dobra reakcija. Spavanje ovde nekoliko dana nam je pomoglo, organizacija tokom ovog turnira nije bila laka, ali nismo imali mnogo opcija. Mislim da su momci pokazali da mogu da se takmiče posle teškog poraza. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Želeo sam da pokažemo da smo jedinstveni. Zajedništvo nas je krasilo kroz istoriju do medalja i postolja. Danas smo igrali kao tim. Pokazali su i oni ponos u drugoj deonici, ali smo uspeli da se vratimo i pokažemo snagu, našli smo unutrašnju igru. Srećan sam zbog odbrane – rekao je Đorđević.
Američki novinari su ga potom pitali da objasni izjavu, u kojoj je pred Mundobasket kazao da ako Srbija naleti na Amerikance “neka im je bog u pomoći”.
– Bio sam gost nacionalne televizije, mogli ste da vidite ironiju, nemam razloga da blefiram. Nisam bio bez respekta prema Americi, samo sam hteo da dam sigurnost igračima. To je poruka da smo spremni, da želimo da se takmičimo. Greg Popovič je na sve to imao lep komentar i ja to cenim. Ima razočaranja, takva su takmičenja, imao sam sjajnu grupu momaka, desile su se lepe i loše stvari, porazi, povrede. Nije lako za momke, moraš da ih guraš napred, podržiš, da veruješ u njih.
Bogdan Bogdanović je partijom impresionirao i američke medije.
– Sve je bolji, u NBA je već nekoliko godina. Brz je, voli košarku i radi na sebi stalno. On stvarno misli stalno o košarci kao igri, ali treba da imaš i više različith oružja. Bogdan je lider, ima kvalitet i samo treba da nastavi ovako – jasan je Đorđević.

The post Đorđević morao da objašnjava Amerikancima poruku “neka im je bog u pomoći” appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.