Devojka diskvalifikovana sa izbora za mis zbog nedozvoljene doze personalitija

Izvor: Njuz.net, 08.Okt.2012, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka diskvalifikovana sa izbora za mis zbog nedozvoljene doze personalitija

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeMisica je svoj personaliti "pumpala" čitanjem filozofskih knjiga

BEOGRAD, 8. oktobar 2012, (Njuz) – Sinoćni finalni izbor za mis Srbije protekao je u senci skandala koji je izbio nakon što je utvrđeno da Iva Smiljanić, jedna od takmičarki i nosilac titule mis Lipovačkih dana i noći, ima nedozvoljenu dozu personalitija.
Miroslav Lazanski, vojni analitičar i jedan od članova stručnog žirija, izjavo je da je Iva automatski diskvalifikovana sa izbora i da će o njenoj kazni odlučivati dr Vesna da Vinča, vlasnice kompanije Miss YU.
- Iva Smiljanić je bila jedna od najkvalitetnijih takmičarki, ne samo zbog fizičkog izgleda, koji naravno nije presudan, već zbog izraženog personalitija koji je pokazala. Ona je student Više škole za top menadžment, govori engleski, italijanski i nemački, igra tenis, bavi se fitnesom, obožava kuvanje i piše poeziju. Među svim članovima žirija provejavalo je mišljenje da je Iva u najmanju ruku potencijal za mis šarma i da postoji realna šansa da ostvari najbolji plasman – navodi Lazanski u izjavi za Njuz.
Međutim, kako kaže Lazanski, pojavila se sumnja da nešto nije u redu jer je Ivin personaliti kako se finalno takmičenje približavalo bio sve izraženiji i dominirao je u odnosu na personalitije ostalih takmičarki.
- Tada smo od nje zatražili da se podvrgne personaliti testu i rezultati su su bili pozitivni. Kada je videla da nema kud, Iva je priznala da je koristila nedozvoljena sredstva. Naime, ona je intenzivno čitala Hajdegera, Kjerkegora i Kanta i na taj način je podizala svoj nivo personalitija – objasnio je Lazanski.
Kako Njuz nezvanično saznaje od izvora bliskih kompaniji Miss YU, Ivu Smiljanić očekuje drakonska kazna. Pored zabrane učestvovanja na izborima za mis i oduzimanja titule mis Lipovačkih dana i noći, Iva u naredne dve godine neće imati pravo da koristi frazu „Mir u svetu“.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

Po ugledu na "Ivanovića": Ognjen Amidžić "pecnuo" koleginicu s Pinka, ali nije se zadržao samo na njoj! (FOTO)

Izvor: S media, 09.Okt.2012, 17:18

Srbija je dobila novu Mis. Još uvek smo pod utiscima,a i on je. Voditelj je upeo o istom trošku da pecne njih troje ..Kao i većina nas i Ognjen Amidžić nije propustio izbor za Mis Srbije. Misica je izabrana, a članovi žirija su svojom kompetentnošću uspeli da izdvje onu najlepšu. Ognjen je...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.