Izvor: Njuz.net, 15.Maj.2019, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deneris Targarjen započela akciju ”Milosrdna Aždaja”

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeKRALJEVSKA LUKA, VESTEROS, 15. maj 2019, (Njuz) – Vojskovođa kraljice Deneris od kuće Targarjen, Prve svog imena, Neizgorele, Kraljice Andala i Prvih ljudi, Kraljice Merina, Kalisi velikog Travnatog mora, Zaštitnice kraljevstva, Dame regenta sedam kraljevstva, Lomiteljice lanaca i Majke zmajeva Sivi Crv izjavio je da je otpočela vojna akcija ‘’Milosrdna aždaja’’ u cilju obezbeđivanja mira i prosperiteta na području Vesterosa i svrgavanju nedemokratskog režima i tiranije lažne kraljice >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Sersej Lanister.
– Naša strana je uvek bila za mirno rešenje, izjavio je Sivi Crv, – ali zbog brutalne politike Sersej Lanister i njenih ratnih zločina protiv naših zarobljenika mi nismo imali drugog izbora, napomenuo je on.
Sivi Crv je dodao kako narod Vesterosa treba da odbaci teror i diktaturu koju je Sersej zavela i prigrli oslobodilačke trupe Dotraka i Neokaljanih kao svoje.
– Moram da izrazim žaljenje, dodao je Sivi Crv, što je došlo do ovakvog krvavog sukoba. Mi smo u pregovorima više puta ponudili Sersej da preda vlast i napusti Vesteros, ali je ona to odbijala. Radi maksimalne zaštite naših trupa bili smo primorani da posegnemo za vazdušnim napadima. Budite sigurni i spokojni da će aždajina pametna vatra precizno gađati sve vojne ciljeve i da će količina kolateralne štete biti minimalna, zaključio je on.
Prema poslednjim saznanjima, Sivi Crv je rekao kako narod Vesterosa “ima punu slobodu da se pokori Deneris i služi joj” i da je svako ko to odbije “protivnik slobode i zaslužuje da bude spaljen.”
X.I.O.
The post Deneris Targarjen započela akciju ”Milosrdna Aždaja” appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.