njuz-autor

AUTOR: urednistvo

15. maj. 2019

Deneris Targarjen započela akciju ”Milosrdna Aždaja”

KRALJEVSKA LUKA, VESTEROS, 15. maj 2019, (Njuz) – Vojskovođa kraljice Deneris od kuće Targarjen, Prve svog imena, Neizgorele, Kraljice Andala i Prvih ljudi, Kraljice Merina, Kalisi velikog Travnatog mora, Zaštitnice kraljevstva, Dame regenta sedam kraljevstva, Lomiteljice lanaca i Majke zmajeva Sivi Crv izjavio je da je otpočela vojna akcija ‘’Milosrdna aždaja’’ u cilju obezbeđivanja mira i prosperiteta na području Vesterosa i svrgavanju nedemokratskog režima i tiranije lažne kraljice Sersej Lanister.

– Naša strana je uvek bila za mirno rešenje, izjavio je Sivi Crv, – ali zbog brutalne politike Sersej Lanister i njenih ratnih zločina protiv naših zarobljenika mi nismo imali drugog izbora, napomenuo je on.

Sivi Crv je dodao kako narod Vesterosa treba da odbaci teror i diktaturu koju je Sersej zavela i prigrli oslobodilačke trupe Dotraka i Neokaljanih kao svoje.

– Moram da izrazim žaljenje, dodao je Sivi Crv, što je došlo do ovakvog krvavog sukoba. Mi smo u pregovorima više puta ponudili Sersej da preda vlast i napusti Vesteros, ali je ona to odbijala. Radi maksimalne zaštite naših trupa bili smo primorani da posegnemo za vazdušnim napadima. Budite sigurni i spokojni da će aždajina pametna vatra precizno gađati sve vojne ciljeve i da će količina kolateralne štete biti minimalna, zaključio je on.

Prema poslednjim saznanjima, Sivi Crv je rekao kako narod Vesterosa “ima punu slobodu da se pokori Deneris i služi joj” i da je svako ko to odbije “protivnik slobode i zaslužuje da bude spaljen.”

X.I.O.

  1. TR kaže:

    Kraljeva luka, ne Kraljevska :D

  2. scoby kaže:

    Neočekivana transformacija Deneris u Vučurovića – letećeg kamiondžiju iz Trebinja, jedino nije bila propraćena izjavom: ”Napravićemo još lepši i još stariji Dubrovnik”. Interesantno je da su naša bivša braća Rvati to spremno prihvatili, masovno glumeći spaljeni narod za devizne dnevnice.

    1. Paja kaže:

      Niste u toku, Dubrovnik je falsifikovan u Irskoj. Nisu spremno prihvatili naprotiv.

    2. Aleksandar kaže:

      Битно је да забије главу у песак као ној и да се правиш мртав на чињеницу да је ово прича о онима на које се ти ложиш

  3. Proleter kaže:

    Haaaahahaahahaa Deni postala NATO pakt? Ovaj sivi crvuljak me podseća na Stoltenberga, recimo? To širenje demokratije neće biti dobro… Vesteros novi Avganistan…umesto uranijuma, tu je zmajča..

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *