Demi Mur ostavila Eštona Kučera zbog Džastina Bibera?

Izvor: Njuz.net, 14.Okt.2011, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demi Mur ostavila Eštona Kučera zbog Džastina Bibera?

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Otkriće dve sede u Eštonovoj bradi, bacile su Demi u tešku depresiju

LOS ANĐELES, 14. oktobar 2011, (Njuz) - Mediji širom sveta poslednjih dana su pisali da poznata glumica Demi Mur (48) i njen suprug i kolega Ešton Kučer (33) planiraju da se raziđu nakon šesti godina braka. Prema prvim informacijama, uzrok ovakve odluke mogao bi da bude mlada pop zvezda Džastin Biber (17), u čijem društvu je sve češće viđana Demi Mur.
Nagoveštaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << da stvari ne funkcionišu najbolje između Demi Mur i Ešton Kučera mogao se primetiti još pre nekoliko meseci kada se poznata glumica na popularnoj društvenoj mreži Tviter žalila kako Ešton dobija bore i polako gubi kosu, zbog čega sve više počinje da je podseća na njenog bivšeg supruga Brusa Vilisa.
- Presudan trenutak se dogodio kada je Demi videla dve sede u Eštonovoj bradi. Danima je bila u depresiji, jer se po prvu put suočila sa činjenicom da njen muž stari – kaže jedna njena prijateljica.
Negde u isto ovo vreme Demi Mur je intenzivno počela da služa muziku Džastina Bibera i priča svojim prijateljima kako je ovaj pevač veoma mladolik.
- Upoznali su se u bekstejdžu nakon Džastinovog koncerta u Majamiju. Koliko sam čula Demi je nekako uspela da zavara obezbeđenje i unese alkohol. Nakon toga još više puta su se videli. Demi kaže da je Džastin izuzetno duhovit i zanimljiv, kao i da je veoma zreo za svoje godine i da bi bez problema mogao da prođe i kao dvadesetogodišnjak – otkriva njena prijateljica.
Goran Mirković
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

Opala gledanost serije "Dva i po muškarca"

Izvor: Blic, 14.Okt.2011

Gledanost popularnog sitkoma "Dva i po muškarca" u Americi je opala tokom poslednjih nekoliko dana, a pretpostavlja se da je razlog negativan efekat koji je izazvala vest o razvodu Eštona Kučera. ..Kada je Čarli Šin izbačen iz serije "Dva i po muškarca", mnogi su smatrali da će njena gledanost...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.