Izvor: Cafe.ba, 16.Jul.2012, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Daje 7500 dolara da zaposleni ne rade na odmoru

Bart Lorang, možda najbolji šef na svijetu i izvršni direktor kompanije FullContact API iz Denvera, smatra kako je na izrazito konkurentnom IT tržištu važno svoje zaposlene držati zadovoljnim i svježim. Zato im nudi 7,5 hiljada dolara kako bi otišli na pravi plaćeni odmor. Ali, postoje neka pravila.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kakav šef: Radnicima plaća 7500 dolara da odu na odmor

Izvor: S media, 16.Jul.2012

Da bi dobili novac dok su na godišnjem odmoru radnici softverske firme FullContact ne smeju da šalju mejlove, tvituju ili da zovu firmu vezano za posao...Svi o svojim šefovima misle ovo ili ono, ali radnici softverske firme FullContact API iz Denvera teško da mogu da nađu neku zamerku za Barta Loranga...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.