Kakav šef: Radnicima plaća 7500 dolara da odu na odmor

Izvor: S media, 16.Jul.2012, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav šef: Radnicima plaća 7500 dolara da odu na odmor

Da bi dobili novac dok su na godišnjem odmoru radnici softverske firme FullContact ne smeju da šalju mejlove, tvituju ili da zovu firmu vezano za posao.

Svi o svojim šefovima misle ovo ili ono, ali radnici softverske firme FullContact API iz Denvera teško da mogu da nađu neku zamerku za Barta Loranga koji svojim radnicima plaća da odu na plaćeni godišnji odmor.

Tržište se bori za najbolje ljude, a meni je cilj da su mi radnici srećni i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sveži.

Zbog toga radnicima Bart plaća 7.500 dolara da odu na odmor, ali pod uslovima koji i nisu tako dramatični.

Prvo, radnici stvarno moraju da odu na odmor da bi dobili novac, i drugo, radnici se moraju potpuno osloboditi veze sa poslom pa su im zabranjeni pozivi, mejlovi, tvitovi, i bilo kakav rad.

(S media)

Foto: printscreen-abc news

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.