Da li su kao vino, što stariji to lepši? Ovako su nekada izgledali naši pevači

Izvor: Blic, 27.Nov.2014, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li su kao vino, što stariji to lepši? Ovako su nekada izgledali naši pevači

Kada pogledamo stare omote albuma i ploča izvođača koju su bili deo naše mladosti, teško da ne osetimo nostalgiju za tim vremenom.

Mi vam predstavljamo nekoliko starih fotografija  izvođača koji su obeležili vaše detinjstvo.

HALID BEŠLIĆ

"Okuj me care, znaj da je volim, za nju bih dao sve..." su stihovi koji se i danas slušaju gotovo u svim kafana. "Miljacka" je svakako nezaobilazan hit na repertoarima.

RAMBO AMADEUS >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

"Urbano samo urbano" je naziv jedne pesme Antonija Pušića, poznatijeg kao Ramba Amadeusa. Reklo bi se da se on vodi upravo tom parolom.

ZDRAVKO ČOLIĆ

Zdravko je bio i ostao šmeker. Uz stihove "Zagrli me oko vrata, oluja se diže..." su se mnogi parovi smuvali, a ima i onih koji se i danas pronalaze u njegovim starim hitovima.

SAŠA LOŠIĆ - LOŠA

"Vino ne zna da smo nekad bili srećan par" proslavio je pevača Plavog Orkestra, a moramo primetiti da ga je vreme i te kako promenilo kada je u pitanju fizički izgled.

MLADEN VOJIČIĆ TIFA

"Jednom šmeker, uvek šmeker" je parola koja bi najbolje opisala pevača koji se proslavio u grupi "Bijelo dugme".

ŽELJKO BEBEK

Možda je Bebek zbog nje "sinoć pola kafane popio", ali zbog njegovih hitova kafane, klubovi i kafići prave najbolje atmosfere. Od mladosti je ostao veran dugoj kosi, koja je pored fenomenalnog glasa, njegov "zaštitnički znak".

OLIVER DRAGOJEVIĆ

Njegove balade su bile i ostale nezaobilazan repertoar intimnih večeri. Nekada gospodin sa dugom braon kosom zavodio je svojim pesmama, a iako je sada osedeo i ostarao i dalje mu polazi za rukom da svojim baladama uzdrma mnoga srca.

DINO MERLIN

Novi ili stari albumi... za njega je svejedno. Uvek ima po neki hit koji će se pamtiti godinama. Imidž ne menja, pa kako nekad tako i sada nosi bradu.

GORAN BREGOVIĆ - BREGA

Od rokenrol benda, do trubačkog orkestra, Brega ume da napravi atmosferu bilo da nastupa u klubu ili velikim arenama. Očigledno da ne voli promene u izgledu, pa tako od mlađih dana nosi istu frizuru.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.