Da li je istina o njenoj prošlosti kriva za ovo: Milica Pavlović smorena i bez osmeha na licu (FOTO)

Izvor: S media, 11.Dec.2012, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je istina o njenoj prošlosti kriva za ovo: Milica Pavlović "smorena" i bez osmeha na licu (FOTO)

Iako su svi navikli da je viđaju raspoloženu i energičnu, ovo njeni izdanje potpuno je zbunilo sve okupljene u noćnom klubu.

GALERIJA SLIKA

Klub "Mr. Stefan Braun" organizovao je još jednu humanitarnu žurku i ugostio brojne poznate ličnosti koje su pored dobrog provoda prihvatile poziv da pomognu u prikupljanju dobrovoljnih priloga za najugroženije. Mlada pevačica Milica Pavlović, u društvu pevača Adila Maksutovića i Aleksandre Doknić, aktuelne Miss >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Srbije, našli su se u šanku i animirali goste da doniraju novčana sredstva kako bi pobogli obolelom dečaku Filipu Vidojevića.

Domaćini kluba, Marina Kotevski i Vlada Stanojević, svojim dobrim raspoloženjem pomogli su da ova humanitarna akcija protekne uspešno. Međutim, nešto se čudno dešavalo sa Milicom jer je u jednom trenutku uslikana kako sedi sama za stolom i bez osmeha na licu. S obzirom da je nedavno pevačicina baba otkrila detalje iz njene prošlosti, pitamo se da li su te reči krive za ovakvo Micino raspoloženje?

***Kad dođe kući s posla iz nje izlazi tigrica: U "Nacionalnom dnevniku" nema "opasnije" voditeljke od nje (FOTO)

***Zgrozila i publiku i javnost u "Trenutku istine": Spava sa muškarcima za pare ali nije prostitutka (VIDEO)

***Ako ste "pali" na ovog "macana" slobodno ga zaboravite: Zgodni Turčin potpuno promenio lični opis (FOTO)

Izvor: Smedia, Foto: PR Mr. Stefan Braun, Facebook

Pretraga po temi: Milica Pavlović, Prošlost, Pevačica, Istina o prošlosti, Smorena, Bez osmeha

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Možda je istina o njenoj prošlosti kriva za ovo: Milica Pavlović "smorena" i bez osmeha na licu (FOTO)

Izvor: S media, 11.Dec.2012

Iako su svi navikli da je viđaju raspoloženu i energičnu, ovo njeni izdanje potpuno je zbunilo sve okupljene u noćnom klubu. ..GALERIJA SLIKA..Klub "Mr. Stefan Braun" organizovao je još jednu humanitarnu žurku i ugostio brojne poznate ličnosti koje su pored dobrog provoda prihvatile poziv da pomognu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.