Izvor: Press, 16.Okt.2018, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVE UKUĆANKE ZADRUGE DELILE KLIJENTE! Šokantne optužbe LETE na sve strane!

Nestanak bubice Olje Bajrami u toku današnjeg dana izazvao je veliku svađu među zadrugarima, a pevačica je za ovo optužila novinarku Katarinu Ristić i svog bivšeg Tomu Panića.
Međutim, i kada je bubica nađena svađa se nastavila, ovoga puta između Olje i Miljane Kulić koja je pevačicu optužila da ju je sama sakrila što je Bajramijevu izrevoltiralo:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> - Ajde puši ku*ac malo. Nemam ja šta s tobom da razgovaram, ti bre ne znaš šta je Šengen - rekla je Olja.


- Zerina će ispričati sa kim si bila jer ste delile iste klijente - vikala je Miljana.
Haosfoto: Printscreen
Miljana je Olju nazvala ženom lakog morala i da namerno pravi lažne priče u kući time što je sama sakrila bubicu i optužila Keti, a potom je novinarki pružila potpunu podršku govoreći da Olja nije profesionalna pevačica.
- Sama sebi si sakrila bubicu. Koju pesmu ti imaš? Za tebe niko nije čuo - vređala ju je MIljana.
- Ti se svrstavaš u kategoriju pevaljki - vikala je MIljana.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.