Izvor: Blic, 16.Dec.2018, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRŽALI SE ZA RUKE I RAZMENJIVALI OSMEHE Sloba se sreo sa Luninom ljutom suparnicom, a onda preduzeo još jedan korak

Kada je pre nekoliko nedelja gostovao na žurki u "Zadruzi", na Slobu Radanovića bacila je oko Makedonka Eleonora Miljković koja mu je tom prilikom namigivala, a on joj je uzvratio na isti način. Eleonora je zatim ispala iz rijalitija, a ona i pevač sreli su se u Beogradu i to na njegovom nastupu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SVI BRUJE O NJIMA Sukobila se sa Lunom zbog Slobe, a ovim gestom je PODGREJALA GLASINE O AFERI

Izvor: Blic, 17.Dec.2018, 08:38

Lepa Makedonka Eleonora Miljković bacila je oko na Slobu Radanovića još tokom njegove posete "Zadruzi 2", u kojoj je nastupao, zbog čega je ušla u žestok verbalni sukob sa Lunom Đogani. Po napuštanju rijalitija mnogi tvrde da je rešila da da sve od sebe kako bi ga osvojila i, kako stvari stoje,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.