Izvor: Press, 23.Jan.2018, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUŠTVENE MREŽE GORE Branka Blek Rouz u jutarnjem programu na NACIONALNOJ TELEVIZIJI pokazivala kako se koristi VIBRATOR

U Jutarnjem programu na Pinku koji su danas vodili Sarapa i Dea tema je, između ostalih, bilo i pitanje da li je upotreba seksualnih pomagala u Srbiji tabu, budući da prodaja tih proizvoda u našoj zemlji doživljava uspon.
Naime, gosti su se u jednom segmentu emisije Jutarnjeg programa bavili time koliko upotreba seksualnih pomagala utiče na seksualnost i da li je to u Srbiji tabu tema.
Kao sagovornici >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << gostovali su profesor doktor Aleksandar Milošević, docent i seksolog Danijela Tiosavljević ujedno i psihijatar klinike Kliničkog centra i Branka Blek Rouz, striptizeta.
- Žalosno je da u 21. veku seksualna pomagala budu tabu tema, moram da napomenem da su kroz istoriju od doba Hipokrata postojali vibratorti i seksualna pomagala, moram da kažem da su se tada tako lečile histerične žene - rekla je Branka Blek Rouz.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.