Izvor: Blic, 22.Jan.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUŠTVENE MREŽE GORE Branka Blek Rouz u jutarnjem programu na NACIONALNOJ TELEVIZIJI pokazivala kako se koristi VIBRATOR

U Jutarnjem programu na Pinku koji su danas vodili Sarapa i Dea tema je, između ostalih, bilo i pitanje da li je upotreba seksualnih pomagala u Srbiji tabu, budući da prodaja tih proizvoda u našoj zemlji doživljava uspon.

Naime, gosti su se u jednom segmentu emisije Jutarnjeg programa bavili time koliko upotreba seksualnih pomagala utiče na seksualnost i da li je to u Srbiji tabu tema.

Kao sagovornici gostovali su profesor doktor Aleksandar Milošević, docent i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << seksolog Danijela Tiosavljević ujedno i psihijatar klinike Kliničkog centra i Branka Blek Rouz, striptizeta.

- Žalosno je da u 21. veku seksualna pomagala budu tabu tema, moram da napomenem da su kroz istoriju od doba Hipokrata postojali vibratorti i seksualna pomagala, moram da kažem da su se tada tako lečile histerične žene - rekla je Branka Blek Rouz.

Docent Tiosavljević je objasnila:

- Sfera seksualnosti je jedna od najeminentnijih, najskrivenijih, najintimnijih tema, vema bitna za ljudsko funkcionisanje, prepoznavanje sebe kao bića, identifikovanja sebe u smislu roda i polne pripadnosti i jedna sfera koja bi rado da se prespava posebno od strane onih koji imaju određene disfunkcije u ovoj oblasti funkcionisanja, jer je seksualnost sfera koja je izvor enormnog zadovoljstva. Bitno je o ovome govoriti što više i razbiti određene zablude.

Na pitanje kako psihologija objašnjava seksualna pomagala, seksolog Danijela Tiosavljević je elaborirala:

- Seksualna pomagala mi seksolozi koristimo u radu sa našim klijentima, to jest našim pacijentima koji imaju određene psihoseksualne disfunkcije različitih vrsta.

Profesor doktor Milošević je istakao:

- Svaki tabu koji postoji trebalo bi na naučni način polako da se otvara, jer vi ako prevedete tabu u bilo šta što je isključivo i najbolje, to će početi svi da koriste kao drogu. Mi moramo prvo da rešimo problem bele kuge u Srbiji i da rešimo problem sekualnosti i komunikacije koja je narušena potpuno, nepoznavanje među ljudima, pa tek da u sekundarnom delu uz stručnu podršku rešimo problem ako je potrebo da se koriste i pomoćna sredstva.

Potom je Branka Blek Rouz predstavila široku paletu seksualnih pomagala, od biča do vibratora, uz detaljno objašnjenje kako se svaki upotrebljava.

Ovo je izazvalo pravu pometnju na društvenim mrežama, posebno na Tviteru. Reakcije su mahom bile negativne, a potkrala se i neka, donekle, komična.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Društvene mreže "gore" zbog Branke Blek Rouz

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2018

U Jutarnjem programu na Pinku koji su danas vodili Sarapa i Dea tema je, između ostalih, bilo i pitanje da li je upotreba seksualnih pomagala u Srbiji tabu, budući da prodaja tih proizvoda u našoj zemlji doživljava uspon...Naime, gosti su se u jednom segmentu emisije Jutarnjeg programa bavili time...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.