Izvor: Press, 23.Nov.2018, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U ZADRUZI: Brendon i Dorotea se UMALO POTUKLI, zadrugari odmah skočili da ih RAZDVOJE! Obezbeđenje OPKOLILO BELU KUĆU (VIDEO)

Čašćavali se brutalnim uvredama!
Baranislav Radonić Brendon žestoko se posvađao sa Doroteom Jovanović, jer ga je plavokosa zadrugarka optužila da joj je ukrao novac.  




Autor: Zadruga - RTV Pink


Uzeo si mi lovu iz ormana, pi*ko jedna mala. Nasrćeš na mene, agresivan >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << si. Pe*eru jedan odvratni - vikala je Dorotea.


Nakon ovih optužbi, Brendon je pljunuo Doroteu u lice, a ona mu nije ostala dužna, već mu je odmah uzvratila istom merom. To je Brendona dovelo do ludila, zbog čega je pokušao da je šutne.



Ološu jedan raspali. Šutnuo si me - urlala je Dorotea. 



Autor: Zadruga - RTV Pink


Ti si ološ. Svaki put ću da te odgurnem od sebe - rekao je Brendon. 


Pripadnici obezbeđenja odmah su uleteli u Belu kuću kako bi sprečili fizički obračun dvoje pobesnelih zadrugara koji su i dalje vodili rat tokom kojeg su jedno drugom bacali posteljine sa kreveta svuda po spavaćoj sobi.  



Neću ti dati da spavaš. Ukrao si mi pare - vikala je Dorotea. 



Autor: Zadruga - RTV Pink


Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećim video-prilozima. 








 








 



Nastavak na Press...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.