DRAMA NE JENJAVA David se sada posvađao sa Anom, pa joj postavio USLOV da bi ostao uz nju

Izvor: 011vodič.com, 21.Jun.2019, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NE JENJAVA David se sada posvađao sa Anom, pa joj postavio USLOV da bi ostao uz nju

Foto: screenshot

David Dragojević i Ana Korać su se posvađali večeras pa završili u spavaćoj sobi. Koraćeva je svom dečku zamerila jer joj nije sačuvao mesto pored sebe, blizu TV-a, a kada je pokušao da je oraspoloži, ona ga je ignorisala.
Foto: screenshot
David Dragojević Dragojević je došao do sobe kada je Ana ušla u nju i pokušao da se pomiri sa njom, ali ona nije želela da ga sasluša. Počela je da ga gura od sebe, a on je i dalje bio uporan. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Na kraju je Koraćeva uspela da se izmigolji i ode od njega.
Koraćeva se kasnije vratila i počela da priča sa njim i htela da ga vrati u dnevnu sobu. Na kraju su uspeli da se pomire, ali joj je David postavio ultimatum.
– Ovo je poslednji put, jesi li čula?! Sledeći put samo… – rekao je Dragojević.
– Zaboravio si me – požalila si se Koraćeva.
Foto: Printscreen / youtube
Ana i David David joj je još jednom objasnio da je nije zaboravio, pa su se na kraju pridružili zadrugarima.


Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.