DOK VAM SE NE SMUČI: Jedna firma plaća 500 dolara da jedete picu i gledate serije! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 13:39

DOK VAM SE NE SMUČI: Jedna firma plaća 500 dolara da jedete picu i gledate serije! (FOTO)

Nije loša ponuda.

Američka kompanija traži nekoga ko će rangirati Netfliksove serije i picu iz dostave.

Ranije ove nedelje firma za pregled kasina "BonusFinder" pokrenula je takmičenje za pronalazak "profesionalnog Binge Watchera" (Bindž vočer - osoba koja gleda serije u nizu, bez većih pauza).

Firma je prethodno raspisala takmičenja kako bi platila ljudima da testiraju pljeskavice, sladoled, slatkiše i pitu od bundeve. "Sad smo u potrazi za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << savršenim kandidatom koji će nas informisati o najboljim Netfliksovim serijama i najboljoj pici iz dostave kako bi nam svima pomogao u ovim turbulentnim vremenima", stoji u njihovom oglasu.

A post shared by ♡ 𝔪𝔢𝔩 ✨ (@melmagicworld)

Pobednik će dobiti 500 dolara, a moraće da pogleda i oceni tri serije na Netfliksu, usput rangirajući i pice iz dostave. Kandidat će dobiti i besplatan račun na Netfliksu i budžet za picu i grickalice.

Prema detaljima konkursa, pobednik može odabrati tri serije, među kojima su i "Queen's Gambit", "Bridgerton", "Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer", "Cobra Kai"...

"Profesionalni Binge Watcher" moraće, između ostaloga, da rangira zaplet, glumu, ali i svoje zadovoljstvo epizodama i krajem serije.

I pice će rangirati po više kriterijuma, od izgleda i ukusa, do vrednosti u odnosu na potrošeni novac.

Prijave traju do 12. februara, a objava pobednika biće 17. februara.

A post shared by @pizza (@pizza)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.