Izvor: Press, 19.Dec.2018, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOHVATILI SE NASRED ULICE: Miloš Biković uhvaćen u STRASTVENOM ZAGRLJAJU s novom devojkom! (VIDEO)

Sve šta drugi skrivaju, emisija "Paparazzo lov" otkriva u sredu od 22 časa na televiziji Pink.
U novom izdanju emisije "Paparazzo lov", koja je na programu TV Pink u sredu od 22 sata, saznaćete kako izgleda Aleksandra Prijović u sedmom mesecu trudnoce. Ekipa emisije je uslikala Aleksandru tokom sastanka sa prijateljima, a potom i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kod veterinara, gde je vodila kućnog ljubimca.




Autor: Promo


Trenutno najpopularnijeg domaćeg mladog glumca Miloša Bikovića paparaci su "ulovili" u strastvenom zagrljaju sa novom devojkom. 




Autor: Promo


Po prvi put ekipe ove emisije pratile su popularne hip-hopere Džalu Brata i Bubu Korelijadok su boravili u Beogradu.



Tu je i iscrpan izvestaj sa snimanja novogodišnjeg programa TV Pink. Kamere su zabeležile sve ono što ćete moći, ali i ono što nećete moći da vidite tokom prazničnih dana - ko se najviše umorio, kome su otekle noge, kao i ko je koga muvao u tajnim štekovima oko studija.




Autor: Promo


Ekipe "Paparazzo lova" bile su i na aerodromu, gde su zabeležile naše popularne pevačice bez šminke - Tanju SavićAleksandru MladenovićNatašu Bekvalac i Janu.



Bekvalčeva je još jednom prilikom “upecana” okom kamere i to u intimnijem odnosu nego što bi bio red sa šoferom koji je vozi.




Autor: Promo


Sve to, ali i mnogo više, u sredu od 22 sata na Pinku.








 



Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.