DA SMO VAS SVE POBILI... Hrvati i Srbi se posvađali ispod fotografije Kralja Instagrama! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020, 11:05

"DA SMO VAS SVE POBILI..." Hrvati i Srbi se posvađali ispod fotografije Kralja Instagrama! (FOTO)

Malo je potrebno za mržnju...

Američki multimilioner i samoprozvani Kralj Instagrama Den Bilzerijan poslednjih dana boravi u Hrvatskoj, a juče je na svom Instagram profilu postavio fotografiju iz Dubrovnika.

Na slici Den pozira s jednom od svojih devojaka koje je doveo na godišnji odmor.

U komentarima su mu se odmah javili ljubitelji hrvatske obale, a jedan od komentara glasio je "Hrvatska ubija", verovatno u pozitivnom smislu. Taj komentar izazvao je raspravu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o Srbima i Hrvatima.

 "J*beš Hrvate, ubili su mi majku", napisao je jedan momak, a onda se javilo mnoštvo Hrvata. Jedan od njih je napisao: "Da smo vas bar sve potamanili, da ne moram da čitam ove komentare"!

Bilzerijan je trenutno u Dubrovniku nakon što je svoje putovanje hrvatskom obalom započeo u Splitu. Inače, njegova firma je u minusu neverovatnih 50 miliona dolara, a mnogi ga optužuju da je te pare iskoristio na svoj luksuzni način života. Ukratko, možda mu presedne povratak u domovinu (SAD), kad završi skupo putovanje po Hrvatskoj.

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on Jul 15, 2020 at 5:13pm PDT

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.